Romanttinen trauma & Paluu rakkauden planeetalle -tilausesitys

Anna yhteisöllesi ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Jussi Pajuniemen ja Valtteri Lipastin koskettavaan ja samaistuttavaan teokseen, Romanttinen trauma & Paluu rakkauden planeetalle. Tilaamalla tämän esityksen tilaisuutesi tarjoat mahdollisuuden käsitellä rakkaudettomuuden seurauksia yksilö- ja yhteisötasolla.

Tämä intiimi esitys avaa keskustelua lapsuuden rakkauden kokemusten merkityksestä lapsen ja kasvattajan välisessä turvallisessa vuorovaikutussuhteessa. Se nostaa esiin sen, että jos tämä yhteys katkeaa traumaattisesti lapsuudessa, se voi vaikuttaa ihmisen kykyyn rakastaa aidosti itseään ja muita myöhemmissä elämänvaiheissa.

Tilausesitys kuvaa Pajuniemen yrityksiä kasvaa aikuiseksi ja navigoida lapsuudessa rakentuneiden suojaroolien kanssa. Pajuniemen kertomus paljastaa, kuinka rakkauden etsintä voi muuttua addiktiiviseksi jasuorituskeskeiseksi taisteluksi, jossa tarve tulla ihailluksi ja hyväksytyksi asettaa elämän sietokyvyn rajoille. Esityksen edetessä yleisö pääsee kanssaelämään, kuinka Pajuniemi kohtaa oman tunne-elämänsä häpeän ja kaoottisuuden löytäen lopulta keinoja kokea hänestä itsestään paljastuvaa rakkautta.

Romanttinen trauma & Paluu rakkauden planeetalle -esityksessä Pajuniemen tragikoominen kerronta ja Lipastin koskettava musiikki luovat tunnelmallisen ja syvällisen kokemuksen. Esitys alleviivaa sitä, että jokainen ihminen tarvitsee ensin kokemuksen rakastettuna olemisesta, jotta voi rakastaa toisia.

Tilaa tämä ainutlaatuinen ja koskettava teos, joka herättää varmasti ajatuksia ja tarjoaa syvällisen tarkastelun rakkauden teemaan. Romanttinen trauma & Paluu rakkauden planeetalle tarjoaa juuri Teille mahdollisuuden saada käsityksen rakkaudettomuuden vaikutuksista ja haasteista sekä inspiroi reflektoimaan omaa suhdettaan itseään ja toisia ihmisiä kohtaan.

TILAUSESITYKSET: HINTA 1990 e + ALV 24 % + MATKAKULUT

KESTO: noin 2 h 15 min (sis. väliaika noin 15 min). Keskustelutilaisuus esityksen jälkeen 30–45 min.

Voit myös pyytää tarjousta!

KATSOJA-ARVIOITA:

"Kävin Jo-Jo-teatterissa katsomassa sinun ja Valtteri Lipastin upean esityksen. Se kolahti jokaiseen soluun ja resonoi päästä varpaisiin. Olen edelleen todella vaikuttunut teidän kyvystä vaikuttaa ihmiseen esityksen avulla niin kokonaisvaltaisesti. Sanat eivät riitä kuvaamaan esitystä, se oli täydellinen alusta loppuun saakka. Kiitollisuus siitä, että sain sen kokea. Olette todella huikeita!"

"Kannatti tulla Turkuun esityksesi takia. Se oli hieno. Siinä oli paljon minulle tuttuja asioita, mutta ei tuollaista vereslihalla tehtyä esitystä ole kukaan muu tehnyt. Monet asiat olivat niin samaistuttavia."

"Huikeeta. Heräsi monenlaisia tunteita ja ajatuksia niin tarinasta kuin musiikista. Aivan huikea setti!"

"Kiitos koskettavasta ja aidosta esityksestä!"

"Waude Wau Jussi ja Valtteri! Mahtava pläjäys. Koskettava, mutta hauska, ihanan rohkea!"

"Kiitos Jussi, kun olet ja teet, mitä teet! Se on ollut arvokasta alusta asti ja tuntunut erityisen tärkeälle tässä maailmassa ja ajassa. Harva on vielä tuonne päässyt tai ainakaan vielä ole sitä valmis maailmalle jakamaan."

"Todella koskettava esitys! Musiikki oli ihanaa, ostan levyn heti!"

"Tultiin Vantaalta varta vasten. Sain enemmän kuin odotin. Heräsi myötäelämistä, tunteita, ajatuksia ja samaistumista. Suuri arvostus omien syvien tuntojen tuomisesta lavalle ihan vereslihalla! Kiitos!"

"Kiitos upeasta työstä, mitä teet, joka inspiroi myös omalla polulla totuudellisuuteen ja raatorehellisyyteen."

"Esitys oli huikea ja tunteita herättävä. Tarinasi resonoi monessa kohtaa. Toivottavasti alatte kehitellä seuraavaa näytelmää! Kaikkea hyvää teille."

"Upea ja koskettava esitys. Taidolla ja tunteilla rakennettu. Paljon tärkeää ja niin kovin tunnistettavaa henkilökohtaisestikin. Arvokasta monella tavalla."

"Mä en tykkää kirjoittaa, mutta nyt kirjoitan. Todella syvälle kansakunnan (ja omaan) haavaan osuva performanssi. Jatka tätä. Kehityksellisen trauman hoitoa voisit lisätä esitykseen."

"Ihan maaginen, huikea esitys. Kylmiä väreitä, rakkautta, turvaa ja toivoa!