Askeleet-podcast on vaikuttava vapaan assosiaation prosessi

Ota itsellesi hetki Jussi Pajuniemen podcastin seurassa, rentoudu ja nauti matkasta

Luokanopettaja, nuorisovalmentaja, joogaohjaaja ja kehollis-dialektinen kiintymyssuhdeterapeutti Jussi Pajuniemi kävelee podcastissaan. Kävely antaa suunnan, jonka Pajuniemi suhteuttaa elämänsä aiempiin kokemuksiin suunnattomista yrityksistä löytää onni itsensä ulkopuolelta.

Askeleet-podcastin 30 minuutin vapaan assosiaation prosessi on viihteellinen, ristiriitainen, mukautuva ja reagoiva. Se ohjaa Pajuniemeä puhumaan ulos sen, minkä on aika manifestoitua sanoiksi. Pajuniemi antaa omien elämänkokemustensa kautta ymmärrettäviä sanoja tunteille, ajatuksille ja teoille, jotka jäävät liian usein elämään kollektiivisena puhumattomuutena.

Joka jakson käsikirjoittamaton senpäiväisyys toimii ymmärryksenä sille, miten aiempi elämä(ttömyys) ja rakkaudettomuus ovat olleet luomassa tätä hetkeä. Pajuniemen totuudellisessa, avoimessa ja reaktiivisessa puheessa on kaikuja tunnetasolla liian ulkopuolelle jättäneestä lapsuudesta ja selviytymisstrategioiden ohjaamista valinnoista, mikä on muodostunut kyvyksi havainnoida sisäistä ja ulkoista maailmaa tarkasti.

Kuuntele Askeleet-podcast täältä ›

"Luovuus on jatkuvaa etsimistä."