Lempeä terapia- ja koulutustila Turussa

Tervetuloa Filius&Filaan, turvalliseen ja yksilölliseen terapia- ja koulutustilaan aivan Turun sydämessä (Yliopistonkatu 13). Tila kutsuu sinut kokemaan levollisuuden ja oppimisen harmonian. Jokainen yksityiskohta Filius&Filassa luo turvallista tilaa, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja arvostetuksi. Tämä on ympäristö, joka kunnioittaa kodinomaisuudellaan sinun ainutlaatuisuuttasi ja yksityisyyttäsi.

Tilan suunnittelussa on painotettu maanläheisiä sävyjä ja hillittyä tunnelmaa, jotka yhdessä luovat lämpimän ja rauhoittavan ympäristön. Nämä elementit edistävät terapeuttisen suhteen rauhaa ja tekevät terapiasta, oppimisesta ja yhteisöllisestä kasvusta syvällisempää.

On tärkeää, että sinun kanssasi jaettu tila tuntuu levolliselta turvasatamalta, jossa me voimme oppia ja kasvaa yhdessä. Täällä meillä on hetki hengähtää ja olla yhteydessä itseemme ja toiseen. Filius&Fila on siis enemmän kuin tila – se on kokemus. Sinä saat puitteet levollisuuden, turvallisuuden ja yksilöllisen huomioinnin avulla, mikä vahvistaa sinun henkilökohtaista kasvua ja oppimista. Tule ja löydä oma paikkasi Filius&Filassa, jossa mieli ja keho voivat yhdessä hyvin.

"Elämä on hengitysharjoitus."