Lepotila – 52 harjoitetta parempaan huomiseen

Upea, massiivinen valmennuspaketti tarjoaa sinulle 52 inspiroivaa ja informatiivista videoharjoitetta (yli 11 tuntia!), jotka ohjaavat sinut kohti parempaa huomista.

Lepotila-verkkokurssi keskittyy kokonaisvaltaisesti ihmisen psyykkiseen hyvinvointiin. Kurssin harjoitukset kohentavat mieltäsi erilaisten psyykkisten ja kehollisten harjoitteiden avulla. Verkkovalmennuksen aiheita ovat mm. stressi, masennus, ahdistuneisuus, psyykkiset traumat, resilienssi, ihmissuhteet, kiintymyssuhde, itsensä johtaminen, vihanhallinta, prokrastinaatio ja paljon muuta.

Valmennuksen sisältöjä käsitellään helposti ymmärrettävässä ja selkeässä muodossa. Harjoitteet sisältävät psyykkisiä, kehollisia ja sosiaalisen kasvun menetelmiä lepotilan saavuttamiseksi.

Verkkovalmennusvalmentajina:

Jouni Veijalainen, kasvatustieteentohtori, kouluttaja
@jouniveijalainen

Jussi Pajuniemi, kiintymyssuhdeterapeutti, kouluttaja, työnohjaaja
@filiusfila

Lähde mukaan täällä! 

Palautteita

"Olen ostanut ja käynyt läpi lukuisia verkkokursseja ja tämä kyllä erottuu edukseen siitä joukosta😍 On siis ehdottomasti joka euron arvoinen ja on sisältöönsä nähden todella edullinen! Videot on sopivan mittaisia, asiat kerrotaan käytännönläheisesti niin että ne sisäistää helposti ja molemmat olette rauhallisia, miellyttäviä puhujia ️Ja asiasisältö 💯"

"Päätin laittaa itseni etusijalle ja lähteä erityisen ainutlaatuiselle matkalle kohti omaa psykofyysistä hyvinvointiani. Kun kaksi tuollaista huippuosaajaa laittaa tietotaitonsa yhteen, niin valmennuksen sisältö on luonnollisesti täyttä priimaa 🌟"

"Jo alkumatkan jälkeen (oli pakko katsoa useampi jakso putkeen! 😍) voin todeta, että LEPOTILA tarjoaa paljon teemoja omille ajatuksille ja antaa myös riittävästi tilaa ja tukea omalle tuumaustekemiselle"